Win twee dagtickets voor het Passaportafestival

Het Passa Porta Festival van 28 tot en met 31 maart wordt een literair feest met grote auteurs, nieuwe boeken en speciaal voor het festival gecreeërde teksten. Maar ook met denkers, slammers, graphic novellistsen muzikanten.In het oog springen o.a.Russell Banks, Jonathan Coe, Reni Eddo-Lodge, Jenny Erpenbeck, Paolo Giordano, Ilja Leonard Pfeijffer, Johan Harstad, Marie Ndiaye, Richard Sennett, Ali Smith,Lize Spit,Olga Tokarczuk en David Vann.

Win 2 dagticketten: Schrijf ons een boekentip van wat je graag las de voorbije maanden en wie je graag wil zien tijdens een Passaportafestival! bibliotheek@sjtn.brussels

Het Passa Porta Festival viert de literatuur. Meer dan100 Belgische en internationale auteurs en artiesten ontmoeten hun lezers tijdens een genereus weekend in hartje Brussel.

Kom op donderdag naar de openingsavond met Reni Eddo-Lodge in Passa Porta en naar een late night poetry slam in de Beursschouwburg.

Geniet op vrijdagavond van een literair concert met een knipoog naar de Brexit in Bozar.

Op zaterdagavond kun je samen met ons de stad komen lezen in de KVS.

Het slotakkoord klinkt zondagavond in de AB.

Copy-of-banner-test_cd0d9eb7b2ebf6d06e5dba8d2e70b39a.jpg

Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop en ga een weekend lang op ontdekking : uit maar liefst 100 activiteiten kun je voor zaterdag en/of zondag je eigen parcours samenstellen. Kies je favoriete schrijvers, of volg een taal, een genre, of gewoon je humeur. Je kunt je ook laten leiden door onze thema’s. De lezer, in al zijn gedaantes, of de actualiteit geobserveerd door schrijvers, die haar lezen op mensenmaat en je onderdompelen in een andere wereld. Het Passa Porta Festival is een unieke kans om in korte tijd tal van schrijvers en andere lezers te ontmoeten. Luister naar verhalen, ga met elkaar in gesprek en neem een rugzak vol nieuwe ideeën mee naar huis. Neem ook de tijd om je boeken te laten signeren en van de stad te proeven. Brussel ademt literatuur, zeker tijdens het Passa Porta Festival !