Jeugdboekenmaand: Wedstrijd

Lees je graag? Of lees je niet zo graag? In maart willen we iedereen aan het lezen zetten. Het thema van Jeugdboekenmaand is 'Kunst'.

Elke woensdagnamiddag in de krokusvakantie en in maart: kunstatelier in bib Joske tussen 14u en 17u rond een boek dat je graag hebt gelezen om mee te doen aan de grote wedstrijd.

We hebben het over hoe kunst je fantasie en verbeelding triggert. Over waarnemen – in de zin van kijken, maar ook in de zin van luisteren en voelen. Over kunst als middel om iets uit te drukken, of dat nu jezelf, een idee, gedachte, een gevoel, een sfeer of nog iets anders is. Kunst gaat over meer dan alleen maar mooie dingen. Het zet iets in beweging. Het trekt je verbeelding op gang. Het roept een gevoel op. Het triggert de nieuwsgierigheid. Het zet je aan het denken.

Elke woensdagnamiddag in maart is het KUNSTATELIER in bib Joske tussen 14u en 17u, we starten in de krokus vakantie op 26/02. We helpen je een kunstwerk maken voor de grote wedstrijd.

Doe mee aan de grote wedstrijd: maak een kunstwerk op basis van een boek.

Kies een boek, maak een kunstwerk en stuur ons je foto of filmpje. Wie weet win je wel een boekenpakket of een bezoek van Sien en Tom aan je klas of bib! Foto's en filmpjes kan je op de website van Jeugdboekenmaand 2020 posten vanaf 17 februari.

Wedstrijd: maak een kunstwerk op basis van een boek

Sien en Tom dagen iedereen uit om een kunstwerk te maken op basis van een boek! Wie meedoet, maakt kans op een boekenpakket of een bezoek van Sien en Tom aan je bib of klas. Lees, wees creatief en win!

Geplaatst door Jeugdboekenmaand op Vrijdag 7 februari 2020

Kies een boek, maak een kunstwerk en stuur ons je foto of filmpje. Wie weet win je wel een boekenpakket of een bezoek van Sien en Tom aan je klas of bib! Foto's en filmpjes kan je op deze site posten vanaf 17 februari