Kaft Kaft

In de kijker

Kaft Kaft nu stemmen

Je kan nu stemmen op je favoriete Kaft Kaft tekening.

Lees verder

Een raamtekening-wandelroute in Sint-Joost-ten-Node
 

Lees verder
Schrijf mee
1 Stad, 19 Boeken

1 Stad, 19 boeken

Van half juni tot half september zetten alle Brusselse bibliotheken 19 topboeken in de kijker. Kom langs en ontdek je volgende boek voor deze zomer.

Lees verder

Breng je Kaft Kaft tekeningen binnen

Ja! Blijf zoveel mogelijk in je kot! Maar als je tijdens een wandeling passeert of je komt boeken ophalen, dan mag je je Kaft Kaft ontwerpen binnenbrengen in de brievenbus bij Bib Joske, Aximax, Ten Noey of de school.

Lees verder
Kaartje

Vertel je buren wie je bent

Misschien sta je elke dag om 20u op je balkon. Om te applaudisseren voor de mensen die het land draaiend houden. En je zwaait naar je overburen, waarmee je voor 16 maart nooit een woord wisselde.

Lees verder
afhaal

Afhaalbib: boeken bestellen & ophalen in bib

De bib blijft nog gesloten maar je kan vanaf nu wel terug boeken lezen. Bestel vooraf je boeken, films, muziek, strips of tijdschriften via mail, telefoon of facebook en haal ze op een afgesproken uur op.

Je zal wel een beetje geduld moeten hebben: we houden rekening met veiligheid en zo weinig mogelijk risico, dus je afspraak is minstens 4 dagen na je reservatie. Courage en blij weerzien!

Lees verder

Jeugdboekenmaand: Wedstrijd

Lees je graag? Of lees je niet zo graag? In maart willen we iedereen aan het lezen zetten. Het thema van Jeugdboekenmaand is 'Kunst'.

Elke woensdagnamiddag in de krokusvakantie en in maart: kunstatelier in bib Joske tussen 14u en 17u rond een boek dat je graag hebt gelezen om mee te doen aan de grote wedstrijd.

Lees verder

Een tête-à-tête voorbij de clichés? Het kan in de Levende Bibliotheek

Tijdens het Bewogen Festival kan je in bib Joske in Sint-Joost-ten-Node naar een 'levende bibliotheek'. Daar kan je geen boeken, maar mensen ontlenen voor een goed verhaal. ‘De vreemdeling’ vertelt het verhaal van Omid, een vluchteling uit Afghanistan. Omid vertelde een deel van zijn verhaal woensdagochtend in Uptown op BRUZZ.

Lees verder