Logo
In de kijker

Camping Josée

Camping Josée strijkt neer in de Kleine Dalstraat en in Cantine Josée op de Leuvensesteenweg 54 van woensdag 24 augustus tot en met zondag 18 september 2022.
Camping Josée is een plek die een vakantiegevoel brengt in Sint…

Lees verder
E-boeken
In de kijker

E-boeken lenen

Je kan via de bib gratis e-boeken lezen op je eigen toestel: tablet, e-reader, smartphone of laptop. Je kan 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en max 6 weken houden. Geen boetes, geen zorgen: een boek verdwijnt na de uitleenterm…

Lees verder
Bestemming bib
1S19B

1 Stad, 19 Boeken 2022

Deze zomer zetten de Brusselse bibliotheken opnieuw 19 topboeken in de kijker, zorgvuldig geselecteerd door 19 Brusselaars met een liefde voor lezen. Geniet van de zinnen en neem ze mee naar huis, naar je favoriete leesplek in de stad of naar verre oorden. 

Ontdek de 19 boeken en leesambassadeurs hier, lees het magazine en verken de leesactiviteiten die de Brusselse bibliotheken voor jou in petto hebben.

Lees verder
KaftKaft ontwerpen

Kaft Kaft '22: tekeningen binnen brengen voor 2 juni

De KaftKaft wedstrijd voor je eigen kaftpapier is weer begonnen! Breng je tekeningontwerpen binnen voor vrijdag 2 juni.
KaftKaft zal doorgaan begin september.

Lees verder
Nieuws e-boeken

Leen van thuis uit e-boeken bij de bib

Vanaf nu kan je via de bib gratis e-boeken lezen op een eigen toestel naar keuze. Via de cloudLibrary-app en je bibliotheekprofeel van 'Mijn bibliotheek'  kun je van thuis uit e-boeken zoeken, lenen en lezen. Dit kan op je eigen toestel: smartphone, tablet, e-reader en computer.
 

 

Lees verder
lerarenkaart
SJTN Live Wintereditie

SJTN Live wintereditie

Hoera! We maken dit najaar voor jullie nét dat beetje lichter, mooier, poëtischer, ... met de wintereditie van SJTN LIVE.  Bekijk hier alvast het volledige programma!

Lees verder
Gesloten EBS
Kaft Kaft

Kaft Kaft nu stemmen

Je kan nu stemmen op je favoriete Kaft Kaft tekening.

Lees verder