Voor het derde jaar op rij slaat Josée haar tenten op in Sint-Joost-ten-Node. Spreekwoordelijk dan toch. Camping Josée is geen echte camping met tenten en camping cars en zo. Het is wel een plek en een project dat een vakantiegevoel wil brengen in Sint-Joost, ook als de zomervakantie voorbij is. Nu en dan proef je er de sfeer van een echte camping. Altijd ontmoet je er mensen die genieten van het samenzijn.
Wellicht herinner je je nog Cantine Josée, de fantastische ontmoetingsplek op de Leuvensesteenweg.

Welnu de Camping strijkt neer in de Kleine Dalstraat en in Cantine Josée, van 24 augustus tot en met 18 september (Autoloze Zondag) en is open van woensdag tot zondag. Elke dag heeft een ander thema.

Programma

Programma

 

Organisatie: Partners lokaal cultuurbeleid Sint-Joost-ten-Node (Bib Joske, Brede School Sint-Joost, Dienst Nederlandstalige Aangelegenheden, GC Ten Noey) + lokale organisaties.

Logo

Doe jij mee?

Camping Josée is een project van en voor iedereen. Iedereen kan programma-voorstellen doen die passen op de Camping. Ben je muzikant of ken je fijne muzikanten? Kook je graag en deel je graag je recepten? Ken je bijzondere verhalen over bijzondere plekken in Sint-Joost-ten-Node? Laat het weten. En we bedenken hoe we kunnen samenwerken.
Of heb je gewoon zin om af en toe de Cantine open te houden? Gastheer of -vrouw te zijn?
Of misschien ben je meer bricoleur, handig met hout, hamer en zaag? Dan kunnen we je hulp gebruiken tijdens het bouwweekend waarin we de Camping installeren.

 info@campingjosee.be

Camping Josée