Camping Josée 2022

Van woensdag 24 augustus tot en met zondag 18 september 2022
PLEK VOOR ONTMOETING

Camping Josée is geen echte camping met tenten en camping cars en zo. Het is wel een plek en een project dat een vakantiegevoel wil brengen in Sint-Joost, ook als de zomervakantie voorbij is. Nu en dan proef je er de sfeer van een echte camping. Altijd ontmoet je er mensen die genieten van het samenzijn.
Wellicht herinner je je nog Cantine Josée, de fantastische ontmoetingsplek op de Leuvensesteenweg.
De Camping strijkt neer in de Kleine Dalstraat en in Cantine Josée, van 24 augustus tot en met 18 september (Autoloze Zondag) en is open van woensdag tot zondag. Elke dag heeft een ander thema.

Camping Josée
(c) Ankelien Kindekens

Programma
Woensdag is het kinder- en familiedag met ateliers, spelletjes, voorstellingen, concert,…
Donderdag is het Do it yourself, Do it togetherdag: workshops, creativiteit, maken. We hebben speciale aandacht voor DIY in openlucht. ’s Avonds is er muziek. Die organiseren we binnen in de Cantine.
Vrijdag is het kookdag. Dat kan zowel overdag buiten (denk aan smoothies, pannenkoeken, barbecue,…) als ’s avonds binnen in de Cantine tijdens de volkskeuken/volksresto.
Zaterdag trekken we op expeditie. Wat hebben de straat, de wijk, het dorp, de stad ons te vertellen. Welke geheimen of raadsels schuilen er achter deuren en in dakgoten?
Zondag zetten we op sportieve wijze in met een bewegingssessie op het terras (naast het denkbeeldige zwembad). De zondagnamiddagen vormen het hoogtepunt van de Camping-week met bingo, karaoké, quiz en T-Dansant!

Wie
Camping Josée is een project van en voor iedereen. Iedereen kan programma-voorstellen doen die passen op de Camping. Ben je muzikant of ken je fijne muzikanten? Kook je graag en deel je graag je recepten? Ken je bijzondere verhalen over bijzondere plekken in Sint-Joost-ten-Node? Laat het weten. En we bedenken hoe we kunnen samenwerken.
Of heb je gewoon zin om af en toe de Cantine open te houden? Gastheer of -vrouw te zijn?
Of misschien ben je meer bricoleur, handig met hout, hamer en zaag? Dan kunnen we je hulp gebruiken tijdens het bouwweekend waarin we de Camping installeren.

Praktische info
Camping Josée, Kleine Dalstraat
Bouwweekend: 19-21 augustus >> We zoeken nog helpende handen om de camping mee in te richten!
Van 24 augustus tot 18 september
Open op woensdag van 8.30 tot 20u | donderdag van 8.30 tot 23u | vrijdag van 8.30 tot 23u | zaterdag van 10 tot 17u | zondag van 10 tot 17u
Info en doe mee: www.campingjosee.be, info@campingjosee.be, 02 217 08 82
Organisaties: Partners lokaal cultuurbeleid Sint-Joost-ten-Node (Bib Joske, Brede School Sint-Joost, Dienst Ndl-talige Aangelegenheden, GC Ten Noey) + lokale organisaties.