Boek
Nederlands

De allerbeste uitvinding van de hele wereld

Shamisa Debroey (auteur)
+1
De allerbeste uitvinding van de hele wereld
×
De allerbeste uitvinding van de hele wereld De allerbeste uitvinding van de hele wereld

De allerbeste uitvinding van de hele wereld

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:

Maar voor het probleem van haar kleine broer vindt ze geen oplossing. Lander is verdrietig en wat Lola ook probeert, ze kan hem niet opvrolijken.
Zou een oreoude T-Rex hem kunnen opbeuren? Of een robot die gekke gedichten schrijft? Misschien helpt een ster uit de verste uithoek van het universum?
Als blijkt dat de oplossing dichter bij huis ligt, leert Lola dat ook kleine dingen een v

Titel
De allerbeste uitvinding van de hele wereld
Auteur
Shamisa Debroey
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Horizon, 2021
[32] p. : ill.
ISBN
9789464100464 (hardback)

Over Shamisa Debroey

Shamisa Debroey (2 juni 1989) is een Belgische illustratrice.

Biografie

Shamisa Debroey volgde de opleiding Beeldverhaal en Illustratie aan Sint-Lukas Brussel, waar ze in 2011 afstudeerde als beste van haar klas. In 2013 publiceerde ze haar afstudeerproject Verdwaald bij Oog & Blik / De Bezige Bij. Verdwaald is een graphic novel waar Debroey autobiografische elementen uit haar eigen jeugd verwerkt met haar fantasie. Ze werkt als illustratrice voor verschillende Vlaamse media, zoals één, De Standaard, De Morgen en Focus Knack. Naast zelf tekenen en illustreren, recenseert ze ook graphic novels voor de Standaard. Ze geeft ook lezingen, voornamelijk rond de thema's diversiteit in de stripwereld en het organiseren van inclusieve artistieke projecten. Ze richtte samen met illustratrice Charlotte Dumortier, haar beste vriendin, het collectief Yum Yum op. Onder die naam maken ze zines.

Haar stijl kenmerkt zich …Lees verder op Wikipedia