E-boek
Nederlands

De raven

Kass Morgan (auteur), Danielle Paige (auteur), Mariella Manfré (vertaler)
Magie zit in hun bloed
Wanneer Vivi Devereaux en Scarlett Winter gaan studeren aan de universiteit van Westerly, sluiten ze zich aan bij de ultra-exclusieve studentensociëteit Kappa Rho Nu. Kappa Rho Nu lijkt een sociëteit als alle andere, maar niets is minder waar. De ambitieuze, invloedrijke leden zijn heksen en ze noemen zichzelf de Raven. Scarlett weet al haar hele leven dat ze een hek
Onderwerp
Hekserij
Titel
De raven
Auteur
Kass Morgan Danielle Paige
Vertaler
Mariella Manfré
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The ravens
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Blossom Books B.V., 2021
1 digitaal bestand
ISBN
9789463490627
CloudLibrary
9oovv89

Over Kass Morgan

CC BY 3.0 - Foto van/door Whyilovethisbook

Kass Morgan (New York, 21 juli 1984) is een Amerikaanse romanschrijfster.

Morgan is bekend van haar boekenserie The 100. Van die boekenreeks werd een tv-serie gemaakt uitgezonden door de Amerikaanse zender The CW. De serie (7 seizoenen) is ook te zien op Netflix.

Bibliografie

  • De 100
    • De 100 (2014), Nederlandse vertaling van The 100 (2013) door Merel Leene
    • Dag 21 (2014),Nederlandse vertaling van Day 21 (2014) door Merel Leene
    • Thuis (2015), Nederlandse vertaling van Homecoming (2014) door Merel Leene
    • Rebel (2017), Nederlandse vertaling van Rebellion (2016) door Astrid Staartjes
  • Light Years
    • Lichtjaren (2018), Nederlandse vertaling van Light years (2018) door Mariella Manfré
    • Supernova (2019), Nederlandse vertaling van Supernova (2019) door Mariella Man…Lees verder op Wikipedia