Spel
Nederlands

Het grote Gorgelsdictee

Jochem Myjer (auteur), Rick De Haas (illustrator)
+1
Het grote Gorgelsdictee
×
Het grote Gorgelsdictee Het grote Gorgelsdictee
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Dat spelling ook lollig kan zijn bewijst Het Grote Gorgelsdictee. Dommeldommeltukjesdam, Oepselabambam of Mazzelabammie! Kun jij deze woorden spellen? Dan verdien je 2 punten! Vind je deze woorden te moeilijk, kies dan een makkelijk woord en verdien 1 punt. Schrijf je het woord verkeerd? Dan krijg je helaas 0 punten. Maar kun je wél uitleggen wat het woord betekent, dan verdien je een extra punt.
Extra onderwerp
Spelotheek
Titel
Het grote Gorgelsdictee
Auteur
Jochem Myjer
Illustrator
Rick De Haas
Taal
Nederlands
Uitgever
Tilburg: Zwijsen, 2019
1 doos met spelregels, 64 speelkaarten
Aantekening
Voor minstens 3 spelers, waarvan 1 spelleider Vermelding op doos: 7-10 jaar
ISBN
9789048736683

Over Jochem Myjer

CC BY 4.0 - Foto van/door DWDD

Bernard Edward Jochem Mijjer (Leiden, 22 april 1977), algemeen bekend als Jochem Myjer, is een Nederlands komiek, musicus, presentator, imitator, kinderboekenschrijver en acteur.

Biografie

Jeugd en opleiding

Myjer groeide op in Zutphen, waar hij lager onderwijs volgde op basisschool Het Kelderslag en middelbaar onderwijs op het Baudartius College. Hij verhuisde halverwege de jaren negentig weer naar zijn geboorteplaats Leiden, waar hij het Stedelijk Gymnasium bezocht. Na zijn eindexamen ging hij biologie studeren in Groningen. Zijn studie gaf hij na twee jaar op om fulltime cabaretier te worden.

Theater

Myjer komt over als een energieke cabaretier. In zijn show Adéhadé zet hij zichzelf neer als volwassene met ADHD, wat hij ook in werkelijkheid heeft. Myjer is erg muzikaal en begeleidt zichzelf vaak op piano, maar ook wel op and…Lees verder op Wikipedia