Spel
Nederlands

Jules kleurenlotto

Annemie Berebrouckx (illustrator)
+1
Jules kleurenlotto
×
Jules kleurenlotto Jules kleurenlotto
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Met dit lottospel leren peuters en kleuters samen met Jules om kaartjes met de juiste kleur en het juiste thema in een verzameling te plaatsen.
Titel
Jules kleurenlotto
Illustrator
Annemie Berebrouckx
Taal
Nederlands
Uitgever
Tilburg: Uitgeverij Zwijsen B.V, © 2018
1 doos met handleiding, 4 speelborden, 24 kaartjes
ISBN
9789048733743

Over Annemie Berebrouckx

Annemie Berebrouckx (24 juli 1970) is illustrator en auteur van kinderboeken en studeerde in 1991 af aan Sint Lucas Antwerpen in de richting Toegepaste grafiek & illustratie. Ze schrijft en illustreert vooral karton- en prentenboeken, boeken voor eerste lezers en educatieve uitgaven. Berebrouckx hoopt vooral dat haar verhalen kinderen laten genieten, maar hen tegelijkertijd ook sterker en weerbaarder maken.

Berebrouckx is vooral gekend als auteur en illustrator van de boeken over Jules. Haar eerste prentenboek De eend van Jules verscheen in 1998. Ondertussen zijn er al meer dan 55 boeken van Jules verschenen, net als spelletjes, puzzels, doeboeken en poppen. Jules speelt ook de hoofdrol in het taalontwikkelingsprogramma Dag Jules dat in 85 procent van de Vlaamse kleuterscholen gebruikt wordt.

In 2000 kreeg Berebrouckx een Boekenwelp voor De oma van Jules. Het boek prijkt, met 98 andere boeken, op de lijst "Het Mooiste Kinderboek Aller Ti…Lees verder op Wikipedia