Wij zoeken nog voorlezers voor het Winterwoninkje

Van 12 januari tot 18 februari staat er een huisje in het Liedekerkepark dat beschutting biedt tegen de winter. Vijf weken lang, wordt het een plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten bij een kop koffie of thee, of tijdens kleine activiteiten.

Ten Noey & bib Joske zoeken mensen die graag willen komen vertellen, in de eigen taal op zondag 28 januari tussen 11u en 13u. Verhalen voor kinderen, of voor volwassenen.

Zin om eens zelf voor te lezen? Laat het ons weten op bibliotheek@sjtn.brussels en wij zetten je in het programma!

Deze oproep mag je mee verspreiden!

Du 12 janvier au 18 février, il y a une maison dans le Liedekerkepark qui offre un abri contre l'hiver. Pendant cinq semaines, il devient un endroit où les voisins peuvent se rencontrer avec une tasse de café ou de thé, ou pendant de petites activités.

Et Ten Noey & bib Joske sont à la recherche de personnes qui voudraient venir le dire, dans leur propre langue le dimanche 28 janvier entre 11h et 13h. Histoires pour les enfants, ou pour les adultes.

Voulez-vous lire par vous-même? Faites-nous savoir à bibliotheek@sjtn.brussels et nous vous mettrons dans le programme!