Digitale fundelboeken zijn het perfecte leesvoer voor kinderen op vakantie!

De vakantie is begonnen! Digitale prentenboeken zijn het perfecte leesvoer voor kinderen op vakantie: FUNDELS.

Op reis en onderweg zijn de digitale prenten-en AVI-boeken een geweldige activiteit voor kinderen. Ouders kunnen de applicatie downloaden en hebben recht op zeven gratis boekjes. Wanneer het boekje gedownload is, kunnen kinderen het boekje ook offline beleven: lezen, educatieve spelletjes spelen, oefeningen oplossen en filmpjes bekijken: meer info/ check de bijlagen!

Fundels lezen via de bib. Wat heb je nodig?

• Een tablet of smartphone , of via PC van Apple (iOS 6.0+) of Android (Android 4.0+) (let wel op, prentenboeken werkt op alles, AVI fundels enkel op Apple en PC)
  • Internet- of wifi-verbinding om je aan te melden en je keuze te maken en de Fundel te downloaden. Eenmaal je Fundel gedownload is, heb je geen internetverbinding meer nodig.
  • Een Mijn Bibliotheek-account
    Nog geen Mijn Bibliotheek-account? Registreer je dan online via Mijn Bibliotheek