Binnenkort 1 nieuwe website, 3 in one: Catalogus, Mijn Bibliotheek en bibwebsite vernieuwen.

Op  20 november krijgen alle bibliotheken in Brussel en Vlaanderen een nieuwe website... en we gaan natuurlijk altijd voor beter. Wat verandert er?

Nu moet je steeds naar verschillende websites surfen:

• eentje om in de catalogus te zoeken
  • eentje om de activiteiten en nieuwtjes van bib Joske op  te volgen
  • eentje om je in te loggen in Mijn Bibliotheek en online te kunnen verlengen....

Dat zal binnenkort gedaan zijn: je zal terecht kunnen op één en dezelfde website om all deze functies te raadplegen. Je zal een overzichtelijke website terugvinden, waarop je kan zoeken, aanmelden, openingsuren vinden, inschrijven op de nieuwsbrief, suggesties doorgeven en activiteiten vinden.

De nieuwe wbesite zal eindelijk ook gebruiksvriendelijk zijn voor alle soorten toestellen zoals tabelts, smpartphones en pc's.

Wij hopen dat jullie gemakkelijk jullie weg zullen vinden op de nieuwe website! Geef zelf gerust suggesties om het surfen zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen.